UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. H&M 3. Weekday 4. & Other Stories 5. H&M 6. & Other Stories 7. Weekday 8. Monki 9. H&M

GLÆDELIG lørdag, kære jer 🖤

Jeg håber at I har fået en fin start på weekenden? Min har været ganske fin og i skrivende stund sidder jeg hjemme i mit køkken med dagens første kop kaffe og Mads og Monopolet i højtalerne. Det hele med et lille smil, for i går havde jeg en af de der sjove aftener, hvor den ene drink tog den anden og hvor der blev sagt så mange fine ting. Min gode kollega og nu også gode veninde, Trine, havde samlet en håndfuld kvinde til fredagsbar og det gik ikke helt stille for sig.

Men det være, at I kan høre om det en anden god gang. Nu skal det jo handle om det, det altid handler om herinde, om lørdagen: Ugens bedste budgetfund. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over.

Den nye sæson står for døren og nu hvor hedebølgen også har forladt os, begynder lysten til jakker og strik at komme snigende. I hvert fald hos mig. Heldigvis er der mange pæne at vælge imellem og jeg kan nok ikke løbe fra, at jeg har fået et ekstra godt øje til blazeren fra Monki (nummer 1). Desuden er det også snart homewear-sæson og selvom der er mange pæne og seje sweatpants derude, så er der ikke noget der slår dem fra & Other Stories (nummer 6) og den tilhørende sweatshirt (nummer 4) kan bestemt også noget.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments