UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. ARKET 3. & Other Stories 4. Monki 5. H&M 6. H&M 7. & Other Stories 8. Monki 9. H&M

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til denne uges omgang med de bedste budgetfund. En af dem, som jeg har glædet mig særligt meget til at dele med jer, for hvis jeg selv skal sige det, så er det altså en håndfuld ret lækre ting, jeg har fundet frem. Konceptet kender I efterhånden; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Jeg har mange personlige favoritter i dag og jeg vil ikke kun kunne vælge èn. Men jeg kan da starte med lige at fremhæve den gule BH fra Monki (nummer 4) som jeg allerede ejer i en anden farve. Det er virkelig en af de bedste BH’er jeg har haft. Den er så blød og behagelig at have på og sidder bare virkelig godt. At den så også er enormt pæn (og billig) gør den ikke mindre god.

Så er der også den blå strik fra H&M (nummer 6) som jeg ikke helt kan få ud af hovedet. I begyndelsen var jeg egentlig ikke helt så begejstret for tendensen med simili-knapper, men det er begyndt at vokse på mig og det kan altså noget. Den her vil være et virkelig godt sensommer-item i min garderobe. Hvis I ikke er ligeså begejstret for den fine blå farve, som undertegnene, så findes den også i et par andre fine farver.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments