UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. ASOS 2. & Other Stories 3. ARKET 4. Monki 5. Monki 6. ASOS 7. & Other Stories 8. ARKET 9. Monki

Glædelig lørdag, kære venner 🖤

Jeg håber at I har en lækker sommerweekend foran jer? Min er heldigvis pakket med gode ting og sager og jeg har også tænkt mig at udnytte det gode vejr fuldt ud. I går tilbragte jeg hele min aften på Refshaleøen med badning i havnen og kold vin i solnedgangen. I skrivende stund er klokken lidt i ni og så snart jeg har udgivet indlægget her, vil jeg hoppe i løbeskoene og løbe ud og hoppe i havnen. I aften skal jeg til fødselsdag i haven hjemme hos min søster og derfor skal det meste af dagen også bruges på at hjælpe med forberedelserne. Hvis det ikke er en ægte sommerweekend, så ved jeg ikke hvad det er. Det bliver i hvert fald en af dem, som jeg kommer til at tænke tilbage på, når vi rammer de grå og kedelige novemberdage.

Men sommer eller ej, så skal I naturligvis ikke snydes for en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Det vælter stadig ind med pæne ting og sager derude og jeg jeg vil indrømme, at det er lidt svært at tænke på andet end sommerkjoler og badetøj. Dog er det ikke det, der er mest af pt da den ny sæson står for døren. Pæne strik og fine print, kan man i hvert fald finde meget af og herover har jeg samlet ni af de pæneste ting, jeg har spottet ude på nogle af mine favorit-webshops. De koster naturligvis alle under 500 kr.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments