UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. & Other Stories 4. ARKET 5. H&M 6. Monki 7. Monki 8. Monki 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

Har I det godt, ude i det danske sommerland? Det går lidt sløvt med indhold herinde lige for tiden og det skyldes naturligvis, at jeg er gået på semi-sommerferie. I går hoppede jeg på toget mod Fyn, hvor jeg tilbringer weekenden og nu hvor sommeren endelig kigger forbi, er jeg forholdsvis tilfreds med den beslutning. Det er virkelig rart at komme ud af byen og få lidt frisk luft. I morgen går turen hjem til København, hvor jeg hurtigt skal pakke om, inden jeg sætter kursen mod Ærø mandag og tager hul på den “ægte” ferie. Det bliver godt, gør det.

Men sommerferie eller ej, så skal I naturligvis ikke snydes for denne uges omgang med gode budgetfund. En lille håndfuld af fine ting og sager, som jeg har fundet på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Selvom vi kun er godt og vel halvvejs gennem Juli, så begynder det efterhånden at poppe op med fine sensommerfarver. F. eks er mine yndlingsjeans fra Monki (nummer 6) landet i den smukkeste brune farve og jeg kan ikke helst slippe tanken om, hvor fine de vil være sammen med en hvid blondeskjorte.

Det samme gælder denimnederdelen fra & Other Stories (nummer 2) som unægtelig kommer bedst til sin ret, sammen med et par bruge ben og et par fine chunky sandaler. Måske lidt ala dem her fra COS.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments