UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Monki 4. H&M 5. & Other Stories 6. Monki 7. H&M 8. Monki 9. COS

Hola chicas 🖤

Jeg håber at I har fået en rigtig god start på weekenden? Mon ikke der også er flere af jer, der netop har taget hul på en god omgang sommerferie? Min ferie begynder først “ægte” om en uges tid, men når man er selvstændig, på den måde, jeg er det, så må man ofte indpasse sig andres rytmer. Det betyder også, at alt går i et forholdsvis langsomt tempo pt og det vil være synd at sige, at min indbakke er on fire. Jeg forsøger at udnytte stilheden og få udrettet nogle andre fornuftige ting og alle de klassiske hængepartier.

Men sommerstilhed eller ej, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet er forholdsvis simpelt; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Sommeren er over os og det betyder naturligvis, at jeg har blomsterkjoler på hjernen (så mangler vi bare den ægte sommer, selvfølgelig) og derfor kommer jeg nok ikke udenom, at dagens favorit er den fine kjole fra Monki (nummer 2) som netop er landet på deres webshop. Og så er der også den fine lavendel-farvede t-shirt fra & Other Stories (nummer 5). Den er jo forholdsvis simpel og tidligere på ugen flyttede den ind i min garderobe, i den gule farve og jeg kan kun sige, at den gør det endnu bedre i virkeligheden.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments