UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. ARKET 4. H&M 5. H&M 6. COS 7. & Other Stories 8. Monki 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

En lidt kedelig og regnfuld en af slagsen, må man sige. Jeg tænker, at der sikkert er flere af jer, som er gået på ferie og måske sidder i et sommerhus et sted i det danske sommerland. Jeg krydset alt hvad jeg kan for at det snart vender og at sommeren kommer på besøg igen.

Selv er jeg taget et lille smut til Fyn og jeg indrømmer da gerne, at jeg planlagde turen med et lille håb om at den kom til at stå på sol, et par badeture og grill i haven. Sådan ser det ikke ligefrem ud til at blive.

Men kedeligt sommervejr eller ej, så skal I da bestemt ikke snydes for en god klassisk omgang, med ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager, som jeg har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr.

Selvom sommerudsalget stadig dominerer derude, så vælte det altså også ind med fine nye sager. Når de varme dage vender tilbage, så vil den blomstrede kjole fra H&M (nummer 1) jo være helt genial. Og selvom det måske er et lidt kedeligt valg, så må jeg nok indrømme, at de mørkeblå shorts fra COS (nummer 6) bliver dagens favorit. De gør ikke meget larm ud af sig, men til gengæld, er de enormt anvendelige og det vil være sådan et par, som man vil kunne bo i de næste par måneder. Hvis varmen vender tilbage, vel og mærke.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments