UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. H&M 4. & Other Stories 5. H&M 6. ARKET 7. & Other Stories 8. Monki 9. Monki

GLÆDELIG Lørdag venner 🖤

Er I mon derude, eller har I travlt med at nyde endnu en smuk sommerdag? Jeg tænker, at det nok er det sidste og det kan jeg virkelig godt forstå. I skrivende stund er klokken lidt i middagstid og jeg er lige kommet hjem fra en lang løbetur. Det var forholdsvis varmt, skulle jeg hilse og sige, men jeg blev heldigvis kølet ned på halvvejen med en tur i havnen. Endnu en sommerting, jeg virkelig elsker. Altså at kombinere mine løbeture med en badetur.

Men selvom de fleste af jer nok har travlt med alt muligt andet end at tjekke telefoner og computere, så skal I da ikke snydes for en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Et simpelt koncept, hvor jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet nogle af de flotteste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Hvis I følger med henne på Instagram, så så I måske, at jeg også tippede om den flotte blomster-bluse fra Monki (nummer 1) i går. Jeg købte den selv i butikken for et par uger siden og fik en del spørgsmål omkring den. Nu er den også landet på webshoppen og den får altså mine aller varmeste anbefalinger.

Jeg har også et særligt godt øje til den blomstrede kjole (nummer 8) som også er fra Monki. Men det siger næsten også sig selv, nu hvor mine øjne lader sig drage af alle kjoler med blomster på. Og så vil den jo være helt genial, på den varm dag som i dag.

Kan I have en smuk lørdag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments