SOMMERKJOLER TIL UNDER 500 KR

SOMMERKJOLER TIL UNDER 500 KR 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. & Other Stories 4. ARKET 5. Monki 6. H&M 7. ARKET 8. & Other Stories 9. H&M 10. Monki 11. Monki 12. & Other Stories

Hej alle zusammen!

Hold nu fast hvor er det blevet varmt. Altså som i ÆGTE varmt. Jeg klager på ingen måde, men en lille del af mig, vil ønske at jeg befandt mig langt væk fra storbyens indelukkede luft og i den friske natur. Selvom sommer i København nu også kan et eller andet. Pt. tæller jeg timer ned til den after work-dukkert-date jeg har med min veninde senere i dag. Hvor jeg i øvrigt skal indvie min nye og enormt pæne badedragt.

Men sommer og hedebølge betyder mange gode ting og en af dem, er sommerkjoler. I har vist regnet ud, at det er min ultimative yndlings beklædningsgenstand. Især når man tilmed kan hoppe i dem uden at tænke over hvilken jakke der passer til. En kjole og et par sandaler eller sneakers og så er man godt kørende. Jeg tænker at flere af jer har det på samme måde og hvis nogen skulle sidde og være på jagt efter en ny af slagsen, så har jeg lige samlet 12 forskellige versioner her og endda alle til under 500 kr.

Det er ingen hemmelighed, at jeg holder særligt meget af dem, med blomster og det afspejler sig også i dagens udvalg. Nummer 1 fra H&M er nok en af min favoritter og ikke nok med at den er pæn, så må den også være enormt behagelig at have på. Og det er også noget af det, jeg værdsætter. Især når temperaturerne er, som vi oplever dem lige nu.

Kan I have en smuk sommerdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments