UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. & Other Stories 3. ARKET 4. & Other Stories 5. H&M 6. COS 7. ARKET 8. & Other Stories 9. Monki

GLÆDELIG LØRDAG, VENNER 🖤

Jeg håber at I har fået en perfekt start på weekenden? Her er alt startet helt som planlagt. En skøn fredag med sol, sommer, grill, hvidvin og endda et dyp i havnen. Det bliver jeg altså aldrig træt af. I dag står den bare på afslapning, lidt oprydning og i aften skal jeg til fødselsdagsfest hos min veninde. En lørdag helt efter min smag.

Og ingen lørdag herinde (næsten da) uden en god klassisk omgang med ugens budgetfund. Jeg har igen været et smut ude på mine personlige favorit-shops og samlet alt det pæneste jeg faldt over. Selvfølgelig alt sammen til under 500 kr. Det er altså en af de bedre omgange, hvis jeg selv skal sige det og hvis det ikke var fordi min shorts-samling efterhånden var komplet, så skulle jeg altså lige kigge nærmere på det flotte grønne par fra & Other Stories (nummer 2). Måske gør jeg det alligvel 😉

Og så har jeg altså også lige tilladt mig at tilføje noget så simpelt som en helt almindelig hvid/cremefarvet t-shirt (nummer 3). Den er fra ARKET og koster 135 pæne kroner. Jeg har den selv i flere farver og vil gå så langt som at sige, at det er en af de bedste af sin slags. Bare hvis nogen skulle stå og mangle sådan en.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments