UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. H&M 3. ARKET 4. H&M 5. & Other Stories 6. H&M 7. ARKET 8. Monki 9. Monki

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Og velkommen til en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet kender de fleste af jer nok til og ellers er det forholdsvis simpelt: Jeg har været et smut ude på nogle af mine personlige favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste jeg, jeg spottede. Selvfølgelig alle til under 500 kr.

I dag er det blevet til en god omgang godt og blandet af det hele. Et par sommerkjoler, shorts, lange bukser og selvfølgelig en enkelt strandtaske. Egentlig et meget godt billede på det, de fleste af os nok har brug for lige for tiden, her et lille stykke inde i den danske sommer, der jo, som bekendt, kan byde på lidt af hvert.

Min personlige favorit er de brune shorts fra ARKET (nummer 3). Det er jo ikke fordi de ser ud af specielt meget, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det ville være sådan et par, som jeg ville ende med at bo i sommeren over. Derfor kan jeg heller ikke udelukke, at de ender herhjemme en skønne dag. Desuden er jeg low on stock, når det kommer til sandaler og jeg kunne godt bruge sådan en par flade, lyse og praktiske af slagsen. Her kunne dem fra H&M (nummer 2) være et ret godt bud og så er prisen også rigtig fornuftig.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments