UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. COS 3. Weekday 4. Monki 5. & Other Stories 6. ARKET 7. ARKET 8. COS 9. & Other stories

Hola chicas 🖤

Det er blevet lørdag og det betyder selvfølgelig, at det er tid til en god gammel omgang gode budgetfund. Ni fine ting og sager, som jeg har spottet på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Hele tre par shorts er der blevet plads til, men det er jo også højsæson for den slags. Personligt har jeg set mig lidt varm på det fine lyse par fra Monki (nummer 4) som vil være helt perfekt på en varm sommerdag, hvor det helst bare skal være behageligt.

Og når vi snakker om varme sommerdage, så bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve den sorte badedragt fra COS (nummer 2) som har noget nær den perfekte pasform. Det vil være sådan et køb, der vil holde i flere sæsoner og som aldrig stopper med at være pæn. Den kunne jeg i hvert fald godt finde på at kigge lidt nærmere på.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments