UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. H&M 4. Monki 5. H&M 6. ARKET 7. Birkenstock 8. Monki 9. & Other Stories

Glædelig lørdag, kære jer 🖤

Jeg håber, at I har fået en god start på weekenden og også, at I på den ene eller anden måde, har mulighed for at nyde det smukke vejr. Selvom er jeg lige kommet hjem fra en lang løbetur rundt i byen og det føles ret meget som sommer derude. Heldigvis skal jeg også tilbringe resten af dagen under åben himmel, når min veninde og jeg, tager på en lille tur ud i det blå.

Men nu er det jo lørdag og det betyder selvfølgelig, at det er tid til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Hele ni fine ting og sager, som jeg har har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Personligt har jeg forelsket mig voldsomt meget i den smukke blomstrede kjole fra Monki (nummer 1) som er indbegrebet af alt det, jeg elsker ved sommerkjoler. Printet er noget af det smukkeste og pasformen er fin, feminin og ikke mindst behagelig.

Jeg har også fået et godt øje på de grønne Birkenstock-sandaler (nummer 7) for jeg er i den situation, at jeg skal investere i et nyt par. Jeg har slidt flere par op gennem tiden og dem jeg har nu, synger på sidste vers. Men de har også holdt i fire år, så kvaliteten kan man altså ikke sætte en finger på.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments