SANDALSÆSON OG 16 FLOTTE AF SLAGSEN

SANDALSÆSON OG 16 FLOTTE AF SLAGSEN 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. Monki 4. Monki 5. Vero Moda 6. H&M 7. Monki 8. COS 9. Ganni 10. ARKET 11. & Other Stories 12. Birkenstock 13. Cecilie Bahnsen 14. Monki 15. H&M 16. COS

Jeg har næsten kun gode ting at sige om den tid, vi netop er gået ind i. Sol over hele linjen og temperaturer, der gør livet for en frossenpind som mig, en hel del nemmere. Ingen strømpebukser, ingen tykke jakker, ingen tørklæder og ikke mindst, mulighed for at hoppe i sandaler og giver fødderne lidt frisk luft.

Personligt har jeg selv en forholdsvis stor sandalsamling og der ligger flere par i min skoskuffe, som glæder sig til at blive taget i brug. F.eks det flotte beige par fra Monki (nummer 4) som jeg klikkede hjem i sidste måned. De ligger stadig og venter på deres debut og den kommer helt sikkert til at falde en af de kommende dage. Jeg skal bare lige have givet mine fødder en god omgang pedicure først.

Hvis nogen af skulle være på sandaljagt eller bare kunne klemme et ekstra par eller to ind i samlingen, så har jeg lige været et smut ude på det store internet og samlet en god håndfuld. Der skulle gerne være lidt af hvert. De praktiske, de pæne, de budgetvenlige og de knapt så budgetvenlige.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments