UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. COS 4. H&M 5. ARKET 6. & Other Stories 7. Monki 8. & Other Stories 9. Monki

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I nyder den, for de flestes vedkommende, forlængede weekend? Selvom helligdagene vender min rytme op og ned og at jeg rent mentalt er indstillet på, at det er søndag i dag, så er det jo ikke tilfældet. Næ, det er skam heldigvis bare en helt almindelig lørdag og det betyder selvfølgelig, at I skal have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund.

Konceptet behøver jeg vel næppe at forklare, men hvis der skulle være kommet et par nye til siden sidst, så går det i alt sin enkelthen ud på, at jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Hvis jeg selv skal sige det, så er det, så er det en af de bedste omgange, der længe har været og her i sommersæsonen, hvor materialerne ikke er så tunge (hvis man kan sige det sådan) så er det utroligt hvor meget man faktisk kan få, for forholdsvis få penge. I dag har jeg èn personlig favorit og det er den smukke blomstrede taske fra & Other Stories (nummer 6). Det var kærlighed første blik, da jeg jeg spottede den. Jeg mangler på ingen måde tasker og pt. er det også det eneste der holder mig fra at klikke den hjem. Især fordi prisen også er rigtig god. Hvor længe jeg kan bevare det mådehold, vil tiden vise og jeg kan ikke udelukke, at den måske ender hjemme i min samling. Den er altså noget nær en af de fineste sommertasker, jeg længe har set.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments