UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Monki 3. ARKET 4. Monki 5. H&M 6. H&M 7. ARKET 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til denne uges omgang med gode budgetfund. I blev faktisk snydt for den i sidste uge, men jeg tænker, at det nok kun er mig selv, der har bemærket det 😉

Som altid har jeg været et smut forbi nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. selvfølgelig og jeg kan vist ikke løbe fra, at det er blevet til endnu en af dem, med det simple, som et gennemgående tema. Det er tydeligvis det, der fanger mine øjne lige for tiden 😉

Hvis jeg skulle udnævne en personlig favorit blandt dagens udvalg, så vil det uden tvivl blive de sort/hvide shorts fra Monki (nummer 2). Hold nu op hvor er de pæne og ikke mindst anvendelige. Nu er det jo stadig ikke til at vide, om vi kun får en en 2-3 sommerdage her i det danskeland, så jeg er en af dem, der lige holder tilbage med at shoppe for meget sommertøj. Men når (eller hvis) varmen pludselig skulle komme forbi, så kunne jeg godt finde på at klikke dem hjem.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments