24 ACCESSORIES TIL DANSKE SOMMERDAGE

24 ACCESSORIES TIL DANSKE SOMMERDAGE 1

Reklame for Vanbruun

Reklamelinks: 1. & Other stories 2. Kaelos 3. Aranaz 4. H&M 5. & Other Stories 6. Clinique 7. Monki 8. Vanbruun 9. ARKET 10. Vanbruun 11. Flattered 12. By Far 13. & Other Stories 14. Monki 15. Linda Farrow 16. & Other Stories 17. Monki 18. Toteme 19. ARKET  20. ARKET 21. ARKET 22. COS 23. Flattered 24. MAC

Hola chicas 🖤

Og rigtig glædelig fredag og ikke mindst glædelig St. Bededag. Er der mon nogen af jer, der har udnyttet den lange weekend og taget på en lille smuttur? Selvom mulighederne for den slags, selvfølgelig er forholdsvis begrænsede lige for tiden. Selv er jeg taget i sommerhus ved Vestkysten sammen med min familie og vi bor i et lille sommerhus nede i klitterne. Det er simpelthen det smukkeste sted i landet og naturen herude, bliver ved og ved med at fascinere mig.

Særligt nu, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor heldige vi er her i Danmark. At have så mange flotte steder og så meget kyst. Vi er jo nok mange, der må indse, at den kommende sommer bliver noget anderledes end den plejer at være og selvom jeg virkelig kommer til at savne en tur (eller to) til middelhavet, så er alternativet bestemt ikke det værste. 

Det er også det, jeg har taget udgangspunkt i, da jeg samlede udvalget til dagens collage. Hele 24 flotte accessories, som vil passe perfekt til lange lyse sommerdage her i det danske land. Min personlige favoritter er uden tvivl de fine sommerhatte fra Monki (nummer 7 og nummer 14). Jeg var faktisk heldig at få fingrene i den lyserøde model inden den blev udsolgt. Ikke nok med at den er pæn, så er den også genial til at holde styr på frisuren, nu hvor det blæser 9 ud af 10 dage 😂

Indlægget er desuden sponsoreret af Vanbruun. En webshop, der specialiserer sig i eksklusive smykker og særligt forlovelsesringe. Nu står jeg ikke lige og har brug for sådan en, men det kunne jo være, at der var andre, der gerne vil tilføje en til ønskelisten. Af hele deres udvalg, er de flotte guld-hoops (nummer 8) mine favoritter og det er uden tvivl sådan et par, som jeg ville lade hænge i ørene dag efter dag.

Kan I have en smuk fredag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments