WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. COS 2. Celine 3. Flattered 4. & Other Stories 5. Monki 6. Fendi 7. H&M 8. H&M 9. Monki 10. H&M Trend 11. & Other Stories 12. H&M 13. Flattered 14. Stine Goya 15. Valentino 16. COS 17. Monki 18. & Other Stories 19. Monki 20. Essie

Glædelig tirsdag, kære jer 🖤

Og velkommen til ugens webshop-favoritter, som i dag består af hele 20 flotte ting og sager, som jeg har samlet fra nogle af mine favorit-webshops. En samling, der desuden også afspejler det vejr vi oplever lige for tiden. Nogle dage er det varmt og næsten sommerligt, mens det andre dage kan være så koldt, at man får lyst til at finde vinterjakken frem igen. Dog jeg spottet sandaler og shorts på flere (smarte typer) i gadebilledet og det har altså inspireret mig til at gøre dem kunsten efter. snart. Måske om et par grader. Når den tid kommer, må det meget gerne være de flotte hvide shorts fra & Other Stories (nummer 4) kombineret med et par sneakers og hvide strømper.

En anden favorit i dagens udvalg, er den fine denimkjole fra COS (nummer 1) I det hele taget, har jeg nok en lille svaghed for denimkjoler og har altid haft det. Farven på den her er helt perfekt og så elsker jeg også, at den er meget anderledes i sin pasform. Nærmest et lille kunstværk i sig selv.

Det bliver ikke til verdens længste hilsen fra mig i dag, for jeg står med det ene ben på vej ud ad døren. Jeg har nemlig en tid hos The Powder Room, hvor jeg skal have fikset vippet og bryn. Det bliver min første behandling siden begyndelsen af Februar, så det siger næsten sig selv, at jeg virkelig trænger.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments