UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. H&M 4. H&M 5. Monki 6. ARKET 7. ARKET 8. & Other Stories 9. Weekday

Hola chicas 🖤

Så er det blevet sol, søndag og næsten sommer. Jeg troede ikke at jeg skulle sige det, men det har faktisk passet mig ganske glimrende, at den seneste uge har budt på lidt rusk, regn og mørke skyer. Ikke at jeg er tilhænger af den slags vejr, men det har i det mindste gjort, at jeg ikke er blevet fristet af at tilbringe det meste af tiden under åben himmel. I stedet har jeg fået ordnet en hulens masse ting i min lejlighed og jeg er så småt ved at komme til bunds. Rimelig god timing, nu hvor foråret der ud til at komme tilbage.

Hvad jeg prøver at sige er, at jeg er helt klar til at tage endnu en periode med smukke forårsdage og selvom der måske ikke er så meget at klæde sig på til, så er jeg også klar til at komme tilbage i forårstøjet. Senere på ugen, tager jeg et smut til vestkysten, hvor den står på et par dage i sommerhus med min familie. Man skulle næsten tro, at det netop var sådan en tur, jeg havde i tankerne, da jeg samlede inspiration til dagens collage. Ugens bedste budgetfund-konceptet kender I nok efterhånden; 9 fine sager til under 500 kr.

I dag er det blevet til en samling af luftige og lette forårsstyles i fine lyse farver. Det er måske liiiige optimistisk nok at, at tro at jeg kan hoppe i shorts inden for den nærmeste fremtid – men kan har jo lov at håbe og hvis det skulle blive relevant, så hoppede jeg gerne i det fine par fra ARKET (nummer 7) og kan vi så lige snakke om hvor fine de vil være sammen med linen skjorten? (nummer 6) som selvfølgelig også er fra ARKET.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments