WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Valentino 3. Maria Nila 4. ARKET 5. H&M 6. Marni 7. ARKET 8. Essie 9. Loewe 10. Monki 11. Monki 12. ARKET 13. & Other Stories 14.  Teva 15. H&M Trend 16. H&M Trend 17. Ace & Tate 18. ARKET 19. Monki

Go’mandag morgen, kære jer 🖤

Har I haft en god weekend derude? Min har været ganske fin, taget hele situationen i betragtning. Fyldt med natur, løbeture, gåture, hvidvin og god mad. I skrivende stund er jeg lige hoppet på toget hjem mod København. Lidt over en uge i det fynske, blev det til denne gang. Det var egentlig ikke planen, men da vejret pludselig viste sige fra sin skønneste side, føltes det helt forkert at tage herfra. Set i bagspejlet tror jeg heldigvis, at det var den rigtige beslutning. Jeg har set bøgen springe ud, set skoven blive lysergrøn, set kirsebærtræerne blomstre, en god håndfuld smukke solnedgange. Og så har jeg faktisk slappet af og nydt den ro, som krisen har ført med sig og størstedelen af tiden, har jeg haft det rigtig godt med det.

Men nu er det tilbage til hverdagen. Eller til det, der måske minder lidt om hverdagen. Jeg glæder mig til at komme hjem i min lejlighed og til at få taget fat på nogle af de projekter, som jeg drømmer om at komme igang med. Omplantning af min altankasse, en stol der skal males, en hylde der skal sættes i system og den slags. Desuden glæder jeg mig også til at komme hjem til en pakke fra & Other Stories, der bl.a indeholder den her smukke kjole og de her flotte grønne bukser.

Og det var måske et meget godt overlæg til det, som dagens indlæg egentlig handler om; ugens webshop favoritter. Som altid, har jeg været et smut ude på mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg så. Hele 19 af slagsen, er det blevet til og som I kan se, har jeg tilladt mig at tilføre et par ægte sommerting i form af shorts og sandaler. Faktisk har jeg allerede klikket de flotte fra Monki (nummer 19) hjem og de skulle gerne komme i løbet af de næste par dage. Så nu har det gode vejr bare at holde. Og HVIS den danske sommer skulle ende med at blive ligeså fin som foråret har vejret, så kunne kjolen fra & Other Storiess (nummer 1 ) også godt blive et godt bud på en perfekt sommerkjole.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments