UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Weekday 3. Monki 4. ARKET 5. Weekday 6. H&M 7. Monki 8. H&M 9. ARKET

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til ugens bedste budgetfund. Konceptet kender I nok, hvis I er blandt dem, der tjekker ind i ny og næ. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. Jeg ved ikke om det er det smukke forårsvejr eller mangel på “ægte shopping” men den seneste uge, har jeg haft en ustyrlig lyst til at tilføje lidt nyt til min garderobe.

Jeg kan altså heller ikke løbe fra, at jeg er kommet til at klikke et par ting og sager hjem. Bl.a de her seje sandaler fra Monki og den smukkeste kjole fra & Other Stories. Begge fine sommer-styles, så nu har vejret altså bare at holde lidt endnu 😂

Blandt dagens udvalg, har jeg også et par favoritter, som jeg godt kunne tilbringe de kommende sommerdage i. Bl.a hatten fra ARKET (nummer 9). Jeg kunne dog forestille mig, at det er en af dem, som vil dele vandende. Det fine jumpsuit fra H&M (nummer 6) er virkelig også fin, men jeg plejer altid at langt udenom den slags, fordi jeg er født med verdens mindste blære. Men da jeg spottede den her, fik jeg pludselig lyst til at gøre en lille undtagelse.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments