WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. ARKET 4. & Other Stories 5. H&M Trend  6. Ganni 7. Jane Kønig 8. Jane Kønig 9. Monki 10. Marni 11. ARKET 12. La Mer 13. H&M Trend 14. H&M 15. Monki 16. Stine Goya 17. Glossier 18. & Other Stories 19. H&M Trend 20. & Other Stories

Go tirsdag morgen, kære jer 🖤

Og velkommen til ugens webshop-favoritter. Dog med en enkelt dags forsinkelse, men nu hvor det meste ikke er som det plejer at være, så går det nok. I det hele taget har jeg haft lidt svært ved at finde den gode gamle faste rytme herinde, siden corona kom og vendte op og ned på altid. Dermed ikke sagt at det er en dårlig ting, for det kasse-menneske, jeg kan have tendens til at være, har nok godt af at blive rusket lidt i 😉

Men nok om det, for som I kan se, skal det handle om de 20 fine ting og sager, som jeg har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops. De seneste dage, har jeg været ramt af en forholdsvis stor shoppe-lyst og jeg har da også fundet en håndfuld fine ting, som jeg har været klar til at klikke hjem. Men hver gang jeg har besluttet mig for at slå til, er jeg blevet svært skuffet, fordi alt nærmest er udsolgt i mine (eller de fleste) størrelser. Om det er tilfældigheder og kun de ting, som jeg har udset mig eller om det rent faktisk er fordi folk webshopper-amok lige for tiden, kan jeg ikke helt gennemskue. Men jeg har i hvert fald lært, at man ikke skal tænke for længe.

Lige for tiden tjekker jeg f.eks ind hos Monki ganske ofte i håbet om at den smukke ternede kjole kommer tilbage og fortryder sådan, at jeg ikke slog til da det var muligt. Heldigvis er det printet, som jeg forelskede mig først og der er både alternativer i form af bukser og shorts.

Kan I have en smuk

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments