UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. Weekday 4. H&M 5. H&M 6. & Other Stories 7. Monki 8. COS 9. Monki

Glædelige lørdag alle zusammen 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden og at I på en eller anden måde har mulighed for at komme ud og nyde det vidunderlige forårsvejr. Jeg har jeg netop sat mig på et tog i retningen mod mit corona-eksil (aka Fyn) hvor jeg bliver de næste par dage. Eller uger. Nu må vi se. Det der med at planlægge mere end et par dage frem, gør jeg mig ikke så meget i længere 😂

Men hvorom alting er, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. De fleste af jer kender sikkert allerede konceptet, men skulle der være kommet en enkelt eller to nye til, kan jeg fortælle, at det i al sin enkelthed går ud på, at jeg hver uge slår et smut forbi nogle af mine favorit-webshops og samler de pæneste ting jeg spotter. Og alt koster naturligvis under 500 kr.

Som jeg vist nok har nævnt et par gange tidligere, så har jeg virkelig optur over Monki’s nuværende kollektion. Den rammer lige ind i mit farveglade forårshjerte med det ene fine print efter det andet. Det er især på kjole-fronten, at de bliver ved og ved med at imponere og det er den ternede sommerhus-agtige model (nummer 7) et perfekt eksempel på. Jeg har allerede klikket flere kjoler hjem i løbet af foråret og i går kom den her med posten. I morgen er det min fødselsdag og jeg satser stærkt på, at skulle tilbringe dagen i den 😉

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments