WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Klaris 3. Maanesten 4. Monki 5. Fendi 6. & Other Stories 7. COS 8. Monki 9. H&M 10. Monki 11. Maanesten 12. Klaris 13. H&M 14. Weekday 15. By Far 16. By Far 17. Monki 18. ARKET 19. Weekday 20. Stine A

Glædelig mandag alle zusammen 🖤

Jeg håber at I har haft nogle skønne påskedage, selvom de nok har været noget anderledes end normalt. Her hos mig, har dagene ikke adskilt sig særligt meget fra de sidste mange dage. Ikke udover, at verden måske har føltes endnu mere lukket – hvis det overhovedet er muligt?

Selvom i dag jo ikke er en helt almindelig mandag, så skal I naturligvis ikke snydes for en god omgang webshop-favoritter og nu hvor jeg har haft ekstra god tid til min research har jeg formået at samle hele 20 fine ting fra en række af mine personlige favorit-webshops.

En god håndfuld fine forårsting for forår, det er det altså blevet og det er bestemt også værd at glæde sig over. Det er heldigvis ved at blive så varmt, at det giver god mening at finde sommerkjolerne frem og lige pt. har jeg virkelig optur over ARKET’s fine blomstrede version (nummer 18). Selve modellen er virkelig fint, men printet er en historie for sig selv. Jeg har det lidt på samme måde med nummer 1 som er fra & Other Stories. Den giver mig sådan lidt eventyr og prinsesse-vibes og den slags skal man jo ikke gå ned på i disse tider 😉

Og her på falderebet har jeg også et lille tip, som er værd at give videre. Det viser sig nemlig, at Weekday disker op med en lille påskegave i dag og giver 20% på hele webshoppen. Jeg skal ikke udelukke, at jeg klikker de fine cremefarvede bukser (nummer 19) hjem, for dem har jeg godt nok haft et godt øje til. Desuden er jeg ved at løbe tør for strømper og weekday laver unægtelig de bedste (og pæneste) på markedet. De er de små glæder, I ved 😉

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments