UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. Monki 4. Weekday 5. Monki 6. Monki 7. & Other Stories 8. H&M 9. ARKET

Glædelig lørdag kære jer 🖤

Det er naturligvis blevet tid til en god klassisk omgang budgetfavoritter. 9 fine ting og sager, som jeg har spottet ude på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Som I kan se, er der et gennemgående forårstema og her i en tid, hvor der ikke er specielt meget at glæde sig over, så er vejret da i det mindste med os. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har set de fleste af mine venner IRL men i det mindste kan jeg næsten heller ikke huske, hvornår solen ikke sidst skinnede. Og det er da værd at tage med.

I dagens udvalg har jeg særligt èn personlig favorit og det er naturligvis den blå-ternede kjole fra Monki og lige nu er der endda 20% rabat på den og alle andre kjoler henne hos Monki. Nu hvor jeg, med stor sandsynlighed, går en sommer uden spændende rejser og eventyr i møde, og tænker at bruge så meget tid i den danske natur, som overhovedet muligt, så vil den da være ganske perfekt. Til de lange lyse sommernætter og cykelture på landet, blandt gule og grønne marker. Kan I lige se det for jer?

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments