WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. DMY by DMY 3. H&M 4. & Other Stories 5. Fendi 6. Monki 7. Flattered 8. Kaleos 9. & Other Stories 10. Fenty Beauty 11. H&M 12. H&M 13. Flippa K 14. By Far 15. Monki 16. Monki 17. & Other Stories 18. Monki 19. By Far 20. H&M 

Hola chicas og glædelig tirsdag 🖤

I blev simpelthen snydt for en omgang webshop-favoritter i går, men nu hvor der alligvel er vendt op og ned på alting her i tilværelsen, så tænker jeg, at det nok ikke gør den store skade. Jeg vil ikke kede jer med et hav af begrundelser for mit fravær og i bund og grund handler det nok bare om, at det er svært at finde en struktur de her dage. Det er også pludselig  blevet forår og jeg tilbringer helst så mange timer under åben himmel, som overhovedet muligt.

Som I måske har set på Instagram eller læst i søndagens indlæg, så er jeg tilbage i København for en kort stund. Lige for at ompakke min kuffert, ordne et par praktiske ting og få lidt luftforandring. Meget snart vender jeg tilbage til Fyn, hvor jeg planlægger at blive over påsken og måske lidt tid efter det. Som alt andet er lige for tiden, så er det også lidt uvist.

Dog er der få ting, der ikke er uvist og en af dem er, at de forskellige webshops er proppet med pæne ting og sager. Nu hvor det er slået helt fast, at vi står over for en sommer uden fester, festivaler, formegentlig også rejser og andre sjove begivenheder, kan det selvfølgelig føles mindre vigtigst at se smart ud. Bare for at sige det som det er – det er i hvert fald en tanke jeg selv har haft et par gange.

Dog er der ting, som stadig er nødvendige og hvis man f. eks står og mangler en forårsjakke, hvorfor så ikke gå efter en pæn en af slagsen? Spørger man mig, er Flippa K’s lime-farvede version (nummer 1) en af de aller pæneste på markedet lige nu. Jeg bliver helt draget af farven og så er det også en af dem, der er varm nok til de kølige forårsdage. For om vi vil det eller ej, så har vi nok et par stykker af dem i vente.

Kan I have en smuk dag derude 🖤x

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments