UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Monki 3. & Other Stories 4. H&M 5. Monki 6. & Other Stories 7. Monki 8. ARKET 9. H&M 

GLÆDELIG LØRDAG, VENNER 🖤

Ja, så blev det weekend. Bare hvis nogen skulle være i tvivl – og mon ikke der er det, nu hvor det hele er vendt op og ned på trejde (eller fjerde?) uge. Der er stadig ikke meget, der er som det plejer at være, men jeg skal gøre mit bedste for at holde fast i rytmen herinde. Og lørdag har i mange år, været dagen hvor jeg disker op med ugens bedste budgetfund og sådan en omgang skal I selvfølgelig ikke snydes for i dag.

Som I kan se, har jeg samlet en god håndfuld fine forårssager, for I har vel hørt rygterne? Den ægte forårsvarme er lidt rundt om hjørnet og selvom vi slet ikke får mulighed for at nyde det på samme måde som vi plejer, så er det da værd at glæde sig over. Tænk engang, at vi meget snart kan hoppe i forårsjakken og måske flashe et lille stykke bar ankel. Det er da små glæder, der vil noget 🙂

I dagens udvalg har jeg èn klar og tydelig favorit og det er selvfølgelig den smukke top med den lille krave fra & Other Stories (nummer 3) det var kærlighed i det sekund, jeg spottede den og jeg kan nok heller ikke løbe fra, at den er på vej i min retning. Jeg håber virkelig, at den når frem inden påske. Og speaking og påske, så er den gule t-shirt fra Monki (nummer 7) også værd at nævne. Den fineste lille påske-top, hvis man er på jagt efter sådan en.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments