DEN PERFEKTE DENIMKJOLE OG EN LILLE STATUS

Den perfekte denimkjole fra & Other stories som jeg har ledt efter længeReklamelinks: Kjole: & Other Stories Taske: Adax

Reklame for & Other Stories

Den perfekte denimkjole

Den perfekte denimkjole findes faktisk og jeg har endelig fundet den. Hvis I vidste hvor længe jeg har ledt. Vi snakker i hvert fald i flere år og der har mødt mange gode kandidater. Men enten har de været for lange, for korte, for løse, for stramme og ikke mindst, for grove i materialet. Den her er ingen af delene og den er så rar, at jeg snildt kunne bo i den. Det gør jeg faktisk også (næsten) pt. for min garderobe er virkelig blevet begrænset her i corona-isolationen.

Den er selvfølgelig fra & Other Stories, som man altid kan regne med og da jeg spottede den henne på webshoppen, fik jeg godt en lille fornemmelse af, at den kunne være være et godt bud på at være lige præcis den, jeg har søgt efter. Da den så kom med posten. var jeg overbevist. Den er helt perfekt. Blød og luftig i materialet, perfekt i længden og virkelig behagelig at have på. Ja, det er de små ting, der bringer glæde i disse tider 🙂

Læs også: Hvordan står det til? Og en status herfra

Den perfekte denimkjole fra & Other stories som jeg har ledt efter længe

En lille status

Hvordan står det ellers til derude hos jer?

Her er alt sådan ca. præcis ligesom det var sidst jeg tjekkede ind med en lille status. Dagene ligner hinanden og en del af mig nyder den midlertidige ro, som vi oplever over hele linjen, mens en anden del af mig, er ved at blive restløs og i løbet af de seneste dage har jeg taget mig selv i at tænke “at nu gider jeg ikke mere”. Det handler nok mest af alt om manglen på oplevelser, begivenheder og noget spændende at reflektere over. Jeg savner selvfølgelig også min lejlighed i København, mit liv, mine venner og alt det der.

Men når det så er sagt, så gør jeg alt hvad jeg kan for ikke at klage. Jeg er i en virkelig heldig situation, taget alt i betragtning. Jeg er ikke alene, jeg skal ikke stå for hjemmeskoling, tage stilling til mine ansatte eller noget af alt det andet, som der her cirkus byder mange. Jeg forsøger virkelig at få det bedste ud af det og takker internettet og sociale medier for, at jeg dagligt kan snakke med mine venner. Præcis som vi plejer.

Desuden er det jo også en periode, der nok har fået de fleste af os til at reflektere lidt mere over vores liv og normale dagligdag. Hvad vi skal være ekstra teknemmelige for når vi kommer tilbage til normalen og hvad vi skal skære fra. Det er lidt det samme der sker, når jeg rejser væk i en længere periode. Væk fra min hverdag og ser det hele ude fra.

Ja, der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget 🖤

Læs også: Den perfekte oversize blazer og en klassisk snak om vejret

Den perfekte denimkjole fra & Other stories som jeg har ledt efter længe

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments