HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA

HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA 1Reklamelinks: Frakke: & Other Stories Strik: Monki Jeans: ARKET Sko: Monki

Glædelig lørdag (eller hvad dag det nu engang er) venner 🖤

Hvordan har I det derude? Her er alt fint, taget situationen i betragtning og nu hvor vi er godt og vel halvanden uge inde i den nye tilstand, begynder dagene virkelig at flyde sammen. Samtidig med, at de også begynder at have en eller anden form for rytme og rutine. I begyndelsen af ugen, besluttede jeg mig for at pakke en kæmpe kuffert og hoppe på toget mod Fyn og her har jeg været siden. Hvornår turen går tilbage til København, ved jeg ikke, men det bliver nok ikke lige foreløbigt.

Egentlig var beslutningen om at tage herhen ikke specielt svær at træffe, for med udsigten til flere uger – måske endda måneder – i isolation, kunne jeg hurtigt se, at det ville blive forholdsvis ensomt, at sidde helt palle i min 2-værelses nørrebro-lejlighed. Samtidig er jeg også forholdvis afhængig af at at få frisk luft, flere gange dagligt og når jeg alligvel ikke har mulighed for at kunne se mine venner og kollegaer, så vil jeg hellere tilbringe den her skøre tid, tæt på naturen og med mulighed for at kunne gå og løbe daglige ture, uden at møde store menneskemængder.

HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA 2

Sådan en isolationstid kan virkelig også sætte nogle tanker i gang. Bl.a er jeg spændt på at se, hvordan vi kommer til at reagere, når landet begynder at åbne op og når vi igen må begynde at socialisere. Vil vi overhovedet kunne håndtere det? Får vi nærmest social angst? Eller vil alt bare føles helt normalt? Pt. har jeg ikke udsigt til andet socialt samvær, end det jeg har med min lille familie og måske en gårtur med god afstand, med min veninde. Jeg ved ikke med jer, men hos mig føles det knapt så trist og ensomt, når man ved, at alle er i den samme situation.

Men igen, der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget og de fleste af os har vist bemærket, hvor meget kærlighed og medmenneskelighed, der er opstået ude på de sociale platforme, den seneste uge. Hjælpegrupper, hyldest til sundhedspersonalet, ros til politikerne osv.

Desuden har hele den sociale afholdenhed faktisk gjort mig mere social, end jeg længe har været. Selvfølgelig ikke på den fysiske måde, men jeg har snakket med flere veninder over telefonen, end jeg sammenlagt har gjort, de seneste tre måneder. Min egen lille venindegruppe har fået verdens bedste tradition, hvor vi mødes på facetime hver dag kl. 17 og drikker et glas vin, vender dagen og ikke mindst situationen.

Især sidstnævnte. Det er også skørt hvordan 99% af alle de samtaler man har, omhandler situationen og hvordan det nærmest føles helt skørt at snakke om noget som helst andet. Har I det også på den måde? Om en ugestid har vi nok vænnet os lidt mere til the new normal og så begynder der nok at dukke nye emner op hist og her.

HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA 3

Billederne her er faktisk lige præcis en uge gamle. Dengang hvor jeg stadig var på Nørrebro og hvor sagens alvor måske ikke var gået helt op for mig (og mange andre). Det var den der magiske første forårsdag, hvor solen varmede, de første buske var begyndt at springe ud og vinden var helt rolig. I mit lille nabolag var der ikke specielt mange tegn på krise og isolation og der var stadig gang i cafèerne og legepladserne. Selvom vi pt. har gang i en lignende forårslørdag, som måske endda er endnu smukkere, så tror jeg at det ser lidt anderledes ud. Vi har vist alle lært, at vi skal holde os fra at mødes med venner til kaffe og samles i store grupper. Det håber jeg 🖤

Jeg var hoppet i en god klassisk omgang garderobe-favoritter og nød virkelig, at temperaturerne endelig tillod andet, end en stor dunjakke. Jeg fandt den smukke uldfrakke fra & Other Stories frem og den fungerer perfekt til de spæde forårstemperaturer. Den er fra efterårskollektionen, men findes stadig online. Den får i hvert fald mine varmeste anbefalinger, hvis man er på jagt efter sådan en.

Men tilbage til overskriften på dagens indlæg. Hvordan står det til hos jer? Og hvad får I dagene til at gå med?

HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA 4

HVORDAN STÅR DET TIL? OG EN STATUS HERFRA 5

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments