WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Chimi Eyewear 4. Monki 5. Gucci 6. ARKET 7. ARKET 8. H&M Beauty 9. Flattered 10. H&M 11. H&M 12. Monki 13. H&M 14. ARKET 15. Flattered 16. Monki 17. Weekday 18. & Other Stories

Go’mandag morgen, alle zusammen 🖤

Kan det passe, at vi netop har taget hul på den 4. uge det store lockdown? Så går tiden alligevel forholdsvis hurtigt. Nu hvor der er meget få ting, der føles som normalt, så skal jeg gøre mit bedste for, at noget gør. Og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for en god klassisk omgang, her mandag morgen. Præcis som det plejer at komme.

Jeg har været en tur rundt på mine favorit-webshops og samlet en god håndfuld, at de aller pæneste ting jeg så. Foråret er ankommet og det kan også ses på udvalget derude. Der der smukke forårsjakker over alt og det samme gælder de fine og farverige kjoler. Kan vi f. eks snakke lidt om, hvor smuk versionen fra & Other Stories (nummer 1) er? Sådan en kræver måske en lille anledning ala en god fest, konfirmation eller noget i den dur og det er jo nok de færreste af os, der har den slags i kalenderen, den nærmeste fremtid. Måske var det nu, at man skulle til klæde sig lidt mere festligt i hverdagen? 😉

Jeg bliver også nødt til at nævne de ternede sandaler fra Monki (nummer 2) som kommer i flere fine farver. Der går selvfølgelig nok en måned eller to, før det bliver muligt at hoppe i sådan et par, men når det gør, så er jeg sikker på at de ville være fantastiske sammen med en masse forskellige kjoler eller bare noget så simpelt som et par lyse jeans og en fin skjorte.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments