UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Monki 3. & Other Stories 4. ARKET 5. H&M 6. ARKET 7. Monki 8. & Other Stories 9. H&M

Glædelig søndag, venner 🖤

Og ikke mindst, velkommen til en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Et indlæg, der har haft en forholdsvis lang pause. En pause, der først skyldes en lang rejse og senere en verdenssituation, der kunne få et godt budgetfund til at virke som det mest ligegyldige. Det er det bestemt også, når man kigger på det store billede, men på den anden side, så er jeg stadig kæmpe foretaler for, at vi ikke lader hjulene gå i stå. Og jeg ved ikke med jer, men jeg vil altså gerne have, at mine favorit highstreetbutikker som Monki, & Other Stories, ARKET osv. med over på den anden side.

Derfor har jeg samlet et en god klassisk håndfuld forårsfavoritter og de koster naturligvis alle under 500 kr. Lige nu kan det selvfølgelig føles lidt meningsløst at udvide garderoben, for størstedelen af os, kommer sjældent ud fra vores hjem. Men tiden skal nok komme. Derudover er jeg en af dem, der er begyndt at føle en lille træng til at gøre lidt ud af mig selv igen. Også bare, når jeg er herhjemme. Der findes heldigvis masser af styles, der både er pæne og behagelige. F. eks den gule kjole fra Monki (nummer 7) som vist nok er samme model, som den jeg viste frem tidligere på ugen.

Kan I have en smuk søndag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments