FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 1

Reklame for Skin City

ISOLATION OG SELF CARE

Som jeg har sagt de sidste mange dage, så er der ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Corona-situationen havde jeg meget gerne været foruden, men de seneste uger i isolation, har også givet lidt mere tid i dagligdagen og den har jeg bl.a udnyttet til at teste en håndfuld beauty-sager. Og på at lave en surdej, se Netflix, tale i telefon, se enormt mange nyheder og alt det der. Men det er beauty-sagerne, det skal handle om nu.

Lige inden verden lukkede ned, blev jeg kontaktet af den svenske webshop, Skin City, som forhandler en hulens masse produkter fra nogle vidunderlige brands. De spurgte om jeg ville prøve nogle af deres produkter og den slags, kan jeg altså ikke sige nej til. Kort tid efter modtog jeg en lille kasse med lidt forskellige produkter, som jeg selv havde udvalgt. Nogle af dem er allerede gået hen og blevet favoritter og en enkelt af dem, er en gammel kending, der bliver ved og ved med at imponere.

Jeg har samlet mine favoritter herunder, eller i hvert fald dem, der er værd at skrive hjem om og som rent faktisk gør hvad lover 🖤Og bare lige for en god ordens skyld, må jeg hellere sige, at jeg ikke får penge for at skrive om produkterne og alle ord og holdninger er mine egne.

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 2

Klaris Rich Moist Soothing Cream

Jeg skulle ikke læse mange linjer om den her fætter, før jeg tænkte “at det var lige noget for mig”. En dagcreme, der på en og samme tid fugter og reducerer rødme – så kan jeg faktisk ikke bede om mere. Men lige når det kommer til det der med fugt, så skal jeg altså se det ske, før jeg tror på det, for det er der altså mange cremer der lover, uden at have så meget hold i det.

Men den her lever absolut op til dens ord og til mine forventninger. Den er virkelig virkelig god. Den mængde fugt, den tilfører er on point og nu hvor den har fungeret som min dagcreme i en uges tid, kan jeg konstatere, at den giver lige præcis den mængde fugt, som min hud har behov for og så holder det tilmed hele dagen.

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 3

Skincity Repair Retinoate Treatment 

Skin City har også deres helt egen lille serie og jeg har virkelig glædet mig til at se, om det kunne noget. Det første produkt jeg prøvede, var deres natmaske, som er fyldt med A-vitamin. Den er særligt egnet til en hud, med tendens til lidt urenheder. Jeg har efterhånden fået bugt med det problem, men jeg kan nok aldrig undgå at støde på små udbrud i ny og næ. Derfor er jeg også altid på jagt efter produkter, der kan forhindre netop det.

Desuden er jeg også altid draget af masker, der lover masser af fugt, fornyende og reparerende egenskaber. Hvis man vil have det optimale ud af masken, skal den på om aftenen og sidde natten over. I perioder, hvor huden trænger til lidt ekstra kærlighed, anbefaler de at bruge den dagligt i 2-3 uger eller hveranden dag i 6-8 uger.

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 4

Klaris Illuminating Supple Blemish Cream

Det her er en gammel favorit, som jeg også har talt om flere gange herinde – faktisk var det også den der gjorde, at jeg fik øjnene op for det koreanske brand, Klaris. Den er g.e.n.i.a.l. Intet mindre. Det er en dagcreme med en SPF men den adskiller sig lidt, fordi den også har en smule farve i sig. Jeg bruger den som foundation og den har lige præcis den dækkeevne, jeg gerne vil have. Ikke for meget og ikke for lidt. Den blender helt perfekt og naturligt ind i huden. Så meget, at det er umuligt at få de klassiske streger. Hvis man er til et look med meget lidt rødme og en fin og ensfarvet tone, så er det altså den her, man skal have fingrene i.

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 5

Klaris Midnight Blue Youth Activating Drops

Når man, ligesom undertegnede, er kommet om på den grimme side af 30erne så lader man sig pludselig friste af alt, hvad der lover noget med ungdom. Troede altså aldrig at jeg skulle komme dertil. But here we are. De her dråber har endnu ikke fået mig tilbage i mine 20ere, men de har til gengæld vundet min kærlighed.

Det er en nat-serum som skal bruges som det aller første i aftenrutinen. Efter vask og rens, naturligvis. Dens opgave er ganske simpel; at forebygge og reducere rynker og fine linjer. Selve produktet har en virkelig flot blå farve, som kommer fra det aktive stof Azulen, der er udvundet fra kamilleblomsten. Azulen virker beroligende og reparerende på stresses og irriteret hud. Lidt som at give huden en god mintpastel.

FEM PRODUKTER, DER GØR DIN HUD FORÅRSKLAR 6

Skincity Sticks

Endnu en lille perle fra Skin city’s egen serie. Eller perlER, om man vil. Jeg forelskede mig allerede i de små sticks, før jeg havde læst om dem – de ser jo så cute ud, når de står der. De har hver deres funktion og egenskab og min personlige favorit er den lyserøde Hydrating Serum Oil. Ikke kun fordi den er lyserød, men fordi det er endnu et produkt, der reducerer rødme og giver fugt. Som I kan se, er det en lille bitte bandit, som man snildt kan smide i tasken og have med på farten (når det en skønne dag bliver relevant igen). Og jeg ved ikke med jer, men personligt er jeg ret vild med muligheden for at kunne blive opfrisket i løbet af dagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments