WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Flattered 3. Monki 4. H&M 5. Loewe 6. Monki 7. H&M 8. Monki 9. ARKET 10. ARKET 11. Monki 12. Monki 13. & Other Stories 14. Flattered 15. Monki 16. H&M 17. H&M 18. ARKET 19. & Other Stories 20. Flattered

Glædelig mandag derude 🖤

Trods coronakrise og kaos på hele kloden, så skal I altså ikke snydes for en god klassisk omgang webshop-favoritter. Også selvom forårsjakker, pæne tasker og sko, sjældent har føltes mere ligegyldigt. Men uanset hvad, så ER det blevet forår og den tilstand vi oplever netop nu ER midlertidig. Håber jeg, i hvert fald. Hvad jeg prøver at sige er, at en opdatering af forårsgarderoben nok skal blive relevant på et tidspunkt.

Ja, jeg kunne diske op med mange gode undskyldninger for at dele et enormt overfladisk indlæg i en meget alvorlig tid. Måske handler det bare om, at vi alle kunne bruge noget pænt at se på og lade os friste og forføre.

Uanset hvad, så har jeg været på en lille virtuel shoppetur og besøgt nogle af mine favorit-webshops og samlet de pæneste ting jeg faldt over. Forårstemaet er ikke til at komme udenom og hvis nogen f. eks er på udkig efter forårssko så er der tre pæne af slagsen her. Selv har jeg forelsket mig særligt meget i de brune slip on’s fra Flattered (nummer 14) som er noget nær den perfekte hverdagssko. Kan vi også lige snakke lidt om printet på den smukke skjorte fra Monki? (nummer 6). Det larmer en del og det deler sikkert også vandene. Jeg er pæn og får nærmest forårskulle når jeg kigger på det.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments