17 TING, DER GØR HJEMMEDAGENE LIDT PÆNERE

17 TING, DER GØR HJEMMEDAGENE LIDT PÆNERE 1

Reklamelinks: 1. H&M Home 2. & Other Stories 3. Klaris 4. Juna Design 5. Monki 6. Monki 7. ARKET 8. & Other Stories 9. H&M Home 10. H&M Home 11. Monki 12. Musca Eyemask 13. & Other Stores 14. EYM 15. ARKET 16. Monki 17. Hydro Peptipe

For få uger siden, havde jeg nok ikke forventet, at temaerne herinde, skulle omhandle god underholdning til indendørsbeskæftigelser og homewear, som vi skal snakke lidt om i dag. Nej, det lå nok lidt mere i kortene, at vi skulle kigge nærmere på forårsjakker og snakke meget mere om andre forårsting.

Men når det nu er yderst begrænset, hvor meget glæde vi kan få af de smukke forårsdage uden for hjemmets vægge, så kan vi jo kigge lidt på, hvordan det kan nydes inden døre. For hvem siger egentlig, at homewear behøver at bestå af varme og uldne materialer. Ikke mig, i hvert fald.

Selvom tiden vi befinder os i, stadig er skør og ret svær at forholde sig til, så kan jeg alligevel mærke, at lysten til at gøre det, jeg plejer at gøre, er ved at komme tilbage. Det betyder bl.a at kigge forbi en webshop eller to, i ny og næ 🙂  Det gjorde jeg i går, og midt i det hele, fik jeg lyst til at samle en lille omgang webshop-favoritter, med et gennemgående af fint homewear. Eller ting og sager, som måske kan forsøde tilværelsen indendøre. For vi må nok hellere se i øjnene, at der går et lille stykke tid, før vi kan komme ud og flashe forårsgaderoben!

Kan I have en skøn fredag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments