WEBSHOP FAVOURITES – STØT DE SMÅ BUTIKKER

WEBSHOP FAVOURITES - STØT DE SMÅ BUTIKKER 1

1. Juna 2. Marni 3. List Store 4. Month Of May 5. Craft Sister 6. Stine A 7. Shrimps 8. The Powder Room 9. Lee 10. Nue Notes 11. Mario Badescu 12. Juna 13. Ganni 14. Stine A 15. Antipast 16. Collect23 17. Jane Kønig 18. Mario Badescu 19. List Store

Glædelig mandag, venner 🖤

På en mandag, som man i al sandhed, ville ønske, lignede en helt almindelig mandag. Virkeligheden er desværre en anden og som jeg også har nævnt i mine tidligere indlæg, så kæmper jeg lidt med at finde motivationen til at blogge, de her dage. Det føles ærligt talt bare en smule meningsløst at skrive og fortælle om ligegyldige ting, når verden er ved at ramle sammen.

Nu er det selvfølgelig ikke fordi, at indholdet herinde kun skal handle om pænt tøj og små hverdagsting, men det der sker oppe i mine tanker, er nok nogenlunde det samme, som der sker i de flestes andres og det meste af min tid går med at holde mig opdateret via nyhederne og tale med venner og samarbejdspartnere, om den nye situation, vi alle pludselig står i.

Selvom plejer er rimelig død pt. så “plejer” der jo at komme en god omgang webshop-favoritter herinde om mandagen og det synes jeg faktisk ikke at I skal snydes for. I dag bliver det i en lidt særlig udgave. Alle de ting, der er med i dagens udvalg, har jeg nemlig fundet på en håndfuld små webshops. Webshops, som jeg selv kigger forbi ofte og små webshops, som mere end nogensinde trænger til lidt kærlighed. Og hvis jeg bare kan sende en smule videre, så er jeg lykkelig.

Nu hvor jeg har brugt en stor del af indlægget på at tale om, hvor dum en situation vi står i, så vil jeg også lige slå fast, at jeg er helt sikker på, at vi snakker om en begrænset periode og at tingene nok skal blive gode igen. Som ejer af både en enkeltmandsvirksomhed og en lille webshop, kan jeg ikke opfordre nok til, at vi ikke handler på en måde, der får hjulene til at gå i stå. Hvis vi gerne vil have at tingene bliver som det var før, så kræver det, at vi får alle med over på den anden side – også de små – og det gør vi lige præcis ved at holde deres forretning i gang.

Så hvis I alligvel går og drømmer om en smuk forårskjole, en ny taske eller skal have fyldt op i skønhedssamlingen, så husk at købe hos dem, der ikke har kæmpe kapitaler og en stor etablering!

Rigtig god aften derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments