UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. COS 3. Monki 4. & Other Stories 5. Monki 6. COS 7. Weekday 8. & Other Stories 9. Weekday

Hola Amigas 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på lørdagen og flere af jer sidder sikkert over weekendens første kop kaffe med Mads og Monopolet i radioen – eller noget i den dur. Her i Indien nærmer vi os middagstid og jeg har rykket hjemmekontoret ned til poolen. Tiden hernede begynder efterhånden at nærme sig enden og om godt og vel tre dage, går turen tilbage til Danmark. Jeg forsøger at nyde hvert minut og bare være i nuet. Selvom jeg selvfølgelig vil lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var en smule bekymret over hele corona-situationen og hvordan den kommer til at udvikle sig for sådan en som mig, der ikke har været i landet i forholdsvis lang tid. Vi tager en dag ad gangen og ser hvad der sker.

Det føles dog som en umuligt projekt at lave en fornuftig overgang fra corona til god materielle fund, men lad mig gøre et forsøg….

Det er jo lørdag og derfor skal I naturligvis have en god klassisk omgang budget-favoritter. Konceptet kender de fleste af jer nok; jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg så. Alle til under 500 kr. Som I kan se, fejler udvalget ikke noget og jeg har en fornemmelse af, at vi går et rigtig pænt forår i møde.

Min personlige favorit i dag, er den smukke blomstrede top fra & Other Stories (nummer 8) egentlig ikke så meget pga. modellen, men fordi printet er noget af det fineste, jeg længe har set. Jeg håber at det bliver et af dem, der kommer til at være gennemgående i deres nye kollektion.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments