20 FLOTTE OG TIDLØSE ACCESSORIES, SOM IKKE VÆLTER BUDGETTET

20 FLOTTE OG TIDLØSE ACCESSORIES, SOM IKKE VÆLTER BUDGETTET 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE 18. HERE 19. HERE 20. HERE

Reklame for ARKET

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at ARKET har fyldt en hel del herinde, den seneste tid. Det skyldes både, at jeg personligt er kæmpe fan af nærmest alt hvad de laver OG at vi har kørt et lille samarbejde over et par uger. I dag er vi kommet til det sidste indlæg i denne omgang og man kan vel sige, at jeg har gemt det bedste til sidst; ACCESSORIES

Jeg.elsker.accessories og det er noget af det, som jeg aldrig helt kan få nok af. Det mest simple outfit kan få et helt andet udtryk med den rigtige taske og så er der klassiskeren med, at man kan forvandle det samme outfit fra dag til nat, hvis man blot skrifter skoene fra lave til høje eller fra sneakers til lidt mere fine af slagsen.

ARKET har måske ikke verdens største udvalg, når det kommer til accessories, men til gengæld er det rigtig godt. Langt det meste er klassiske og simple ting, der ikke larmer og som holder sæson efter sæson – og det har jo aldrig været en dårlig ting. Som I kan se, har jeg været på en lille jagt henne på deres webshop og samlet 20 fine ting og sager. Jeg er selv den lykkelige ejer af de seje chunky støvler (nummer 13) og den lidt twistede converse-version (nummer 12). Dog i den brune version, som jeg glæder mig til at tage i brug i foråret.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments