WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Converse 3. Bottega Veneta 4. & Other Stories 5. H&M 6. & Other Stories 7. ARKET 8. ARKET 9. Veja 10. & Other Stories 11. By Far 12. H&M 13. Flattered 14. ARKET 15. & Other Stories 16. & Other Stories 17. Monki

Glædelig mandag, venner 🖤

Og glædelig Marts og ikke mindst, GLÆDELIG FORÅR. Bedst som jeg sidder og arbejder på det her indlæg, slår det mig, at jeg har glemt alt om at diske op med den tilbagevendende månedsliste, om mine planer og ønsker for den kommende tid. Den skal I selvfølgelig ikke snydes for og den kommer i løbet af de kommende dage.

Hvad I heller ikke skal snydes for, er en god klassisk omgang webshop-favoritter. Heller ikke selvom jeg er rejst til troperne og befinder mig i omgivelser, der minder mig om alt andet end “plejer”. Noget af det, jeg netop elsker ved at rejse væk i en længere periode, er muligheden for at skifte de normale og fysiske rammer ud, men samtidig beholde en del af min dagligdags-rytme, hvilket naturligvis inkluderer mit arbejde. Også mit arbejde med bloggen her. I skrivende stund sidder jeg f. eks på hotellets restaurant med min computer og får passet mit arbejde. Selvfølgelig vil jeg hellere ligge på standen og høre musik, men det er der heldigvis mulighed for senere.

Men nok om det og tilbage til ugens webshop-favoritter. Jeg har været en lille tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet de pæneste ting, jeg spottede. 17 af slagsen er det blevet til og som I nok fornemmer, er det med et lille forårstema. Min personlige favorit er den fine grønne kjole fra Monki (nummer 1) som vil gøre sig virkelig godt i en forårsgarderobe. Derudover kan jeg heller ikke løbe fra, at læderjakken fra ARKET (nummer 7) er en af de sejeste af sin slags. Men prisen er selvfølgelig også derefter.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments