UGENS BEDSTE BASISFUND

UGENS BEDSTE BASISFUND 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Reklame for ARKET

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Dagen hvor, det næsten altid er sikkert og vist, at der dukker en omgang gode budgetfund op herinde. Men i dag gør vi det lige lidt anderledes og skifter budget-temaet ud med et basis-tema og når det kommer til den slags, hvem er så bedre end ARKET? Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om nogen og det er også derfra, at alle ni ting herover er fra.

Over det seneste år, har jeg selv gjort lidt ekstra ud af at bygge en god basisgarderobe op jeg har tilføjet en række styles, som måske ikke ser ud af specielt meget, men som jeg ender med at bruge igen og igen og som kommer til at bo i min garderobe, indtil den dag, de ikke kan mere. Langt de fleste af de styles er fra ARKET, hvilket selvfølgelig også skyldes, at jeg har haft flere samarbejder med dem. For hvert samarbejde vi har haft er min kærlighed til branded vokset og derfor er det også et af dem, som jeg sætter aller mest pris på.

Herover har jeg samlet en lille håndfuld af nogle af mine personlige favoritter, som findes på shoppen netop nu og flere af dem, er jeg også selv den lykkelige ejer af. Det gælder bl.a den beige blazer (nummer 6) som måske er det bedste key-item i min garderobe. De sorte støvler (nummer 5) som jeg forelskede mig i, i det sekund de landede på webshoppen, men som også blev udsolgt for øjnene af mig. Derudover er der også hele deres denim-kollektion, som efter min mening, også er en af de bedste på markedet. Skulle I stå og mangle et par helt simple og pæne af slagsen, så får den her model, mine varmeste anbefalinger.

Kan I have en skøn weekend derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments