WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: MbyM 2. Chimi Eyewear 3. H&M 4. Monki 5. Flattered 6. & Other Stories 7. Pixi 8. Bottega Veneta 9. MbyM 10. Monki 11. Line&Jo 12. Monki 13. Juna 14. Pernille Corydon 15. H&M 16. Becca 17. By Far 18. Flattered 19. & Other Stories 20. Emm Copenhagen 21. Unlimit

Go’ mandag formiddag, kære jer 🖤

Jeg håber at I har fået weekenden, blæsten og regnen lidt på afstand og at I er kommet godt igang med ugen. Selv er jeg tilbage i København og har et par intense dage foran mig, inden jeg pakker min kuffert og sætter kursen mod Goa i begyndelsen af næste uge. Men det kan vi jo snakke om på et andet tidspunkt, for i dag skal det selvfølgelig handle om det faste mandagstema; ugens webshop-favoritter.

Som jeg vist har sagt flere gange, de seneste uger, så er der simpelthen så mange gode ting derude, lige for tiden. Foråret blomstrer og de lyse farver og lette materialer er ikke til at komme udenom. Og hurra for det.

I skrivende stund sidder jeg faktisk også venter på en pakke, der indeholde min ultimative favorit fra dagens udvalg. Det er selvfølgelig den smukke ternede kjole fra & Other Stories (nummer 6). Den er alt hvad jeg mangler i min garderobe lige nu og et af de køb, som kommer til at skabe glæde i lang tid. Lige nu vil jeg bruge den over jeans eller strømpebukser og når sommeren kommer, vil den selvfølgelig være fantastiske med bare ben og et par grove sandaler.

Og nu hvor vi er ved ternede kjoler, så bliver jeg næsten nødt til også at nævne den smukke gule af slagsen, fra Juna Design (nummer 13). Et brand, jeg forelskede mig i tilbage i efteråret, fordi de laver det, der nok er verdens pæneste sengetøj. Nu har jeg opdaget at de også laver de smukkeste kjoler og selvom det her egentlig er en natkjole, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at den vil være perfekt på en lun sommerdag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments