UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. Monki 2. H&M 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. Monki 6. & Other Stories 7. Weekday 8. COS 9. COS

Glædelig lørdag, kære venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god begyndelse på weekenden? Eller måske er det endda slutningen på vinterferien for nogen af jer. Selv er jeg stadig hjemme på gode gamle Fyn, hvor dagene går sin gang og hvor de fleste af dem, ligner hinanden. I dag skal jeg på en lille genbrugsjagt og se om jeg kan finde lidt guld til min lejlighed.

Men nu er det jo, som sagt, lørdag og derfor skal I naturligvis have en god klassisk omgang budgetfund. Konceptet kender de fleste af jer nok; jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og fundet de pæneste ting, jeg faldt over. Alle til under 500 kr. selvfølgelig.

I dag har jeg også været lidt modig og tilføjet et par shorts til samlingen. De er fra COS og er bare så enormt pæne og en eller anden dag, skal det jo nok blive varmt nok til at de kan komme i brug. Derudover kan jeg nok heller ikke løbe fra, at jeg har en voldsom svaghed for denim, i disse dage. Jeg er på udkig efter den perfekte denimkjole og jeg må indrømme, at H&M’s version (nummer 2) kunne være et rigtig godt bud.

Kan I have en skøn lørdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments