WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. 2. Celine 3. Flattered 4. H&M 5. Monki 6. Custommade 7. Mario Badescu 8. H&M 9. & Other Stories 10. Bernadette 11. H&M 12. Monki 13. Monki 14. Flattered 15. Stine Goya 16. ARKET 17. ARKET 18. Stine Goya 19. Ole Henriksen 20. & Other Stories

Go’mandag morgen, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I er kommet jer oven på weekenden og ikke mindst det voldsommer søndagsvejr. Hold da fast for en omgang, hva? Jeg tog i hvert fald en beslutning om at tilbringe det meste af dagen indendøre og selvom jeg til enhver tid vil foretrække en smuk forårsdag, så er der altså også noget hyggeligt over de mørke dage, hvor man kan høre vinden og regnen på ruden.

Ikke mindst, så gav det mig også god tid til at arbejde lidt på dagens webshop-favoritter og som I kan se, har jeg fundet hele 20 fine af slagsen. En ordentlig god forårssamling, vil jeg kalde det og jeg kan nok ikke løbe fra, at min øjne bliver draget af alt det lyse og feminine lige for tiden og når det bliver kombineret med lidt denim, så bliver det næsten ikke bedre.

Mine personlige favoritter i dagens udvalg, er bl.a de lyse jeans fra ARKET (nummer 17) som jeg inderligt håber, ender i min forårsgaderobe. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil blive sådan et par, som jeg vil bruge igen og igen og igen. Og så er der den fine taske fra Bernadette (nummer 10). Et brand, som jeg slet ikke kender til, men da jeg spottede den henne hos Mytheresa, var det kærlighed ved første blik. Prisen er selvfølgelig ikke ligefrem et greb i lommen, så det kunne godt være, at jeg bare skulle være på udkig efter en mere budgetvenlig en af slagsen.

Kan I have en vidunderlig dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments