MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS

MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS 1Reklamelinks: Jakke: Pieces Skjorte: Ganni Jenas: Monki Taske: Monki Sneakers: New Balance

I går var det mandag. Sådan en helt almindelig og småkedelig mandag, hvor jeg stod op præcis som jeg plejer, løb en tur som jeg plejer, arbejdede lidt som jeg plejer and all that jazz. Der var dog højdepunkter hist og her. Det ene var, at jeg tilbragte aftenen sammen med mine veninder til madklub og den anden var, at jeg kunne hoppe i en skjorte fra Ganni, som har været på min ønskeliste, siden jeg så den første gang. Heldet var med mig søndagens Trendsales Market, hvor jeg fandt den til en yderst fornuftig pris.

Jeg satte den sammen med mine jeans fra Monki, som pt. bliver brugt flittigt. Jeg klikkede dem hjem for et par uger siden og de skulle vise sig, at være lige præcis hvad jeg manglede for at komme over min bukse-krise. Det er som om, at de passer til det hele. Ligesom her hvor jeg brugte dem i et lag-på-lag-look over en kjole. Som I kan se, sidder de godt til i livet og det er altså noget, jeg lige skal vænne mig til. Jeg har det altså aller bedst, når der ikke er noget, der strammer nogen steder, men nogle gange må man jo lide lidt for skønheden 😉

Nu er det blevet tirsdag og i skrivende stund sidder jeg over dagens første kop kaffe. Dagen bliver endnu en helt almindelig hverdag med almindelige gøremål. Jeg har netop meldt mig på et hold i Fitness, for der var jo noget med, at jeg gerne vil træne lidt mere og jeg er små småt gået i gang. Senere skal jeg til et lille event og i aften har jeg sørme endnu en veninde-date.

Kan I have en smuk dag 🖤

MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS 2

MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS 3

MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS 4

MANDAG, LOPPEFUND OG STRAMME JEANS 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments