NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG

NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG 1Reklamelinks: Jakke: Lindex Kjole: Second Female Jeans: Monki Sko: & Other Stories Taske: Boyy

Go’søndag aften, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I har haft en helt igennem vidunderlig weekend, fyldt med en masse gode sager. Min har være helt tip top, men også helt og aldeles tætpakket. I skrivende stund er klokken lidt i 17 og for første gang i mange dage, sidder jeg i min sofa, omgivet af ro. Virkelig tiltrængt.

Fredagaften have jeg sleep over med min lille nevø, så den stod på pomfritter, slik og spil. Han er lige præcis fyldt 6 år og der er fuld fart over feltet. Det er en ualmindelig skøn alder, fordi han er begyndt at forstå så mange ting, udvikler sig hele tiden og så kan man også have små og hyggelige samtaler med ham. Heldigvis synes han, at det er det sejeste i verdens at komme på besøg (måske fordi den står på ubegrænsede mængder af slik, pomfritter og ketchup) så jeg håber selvfølgelig, at vi snart kan gøre det hele igen.

NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG 2

I går aftes havde jeg inviteret en flok skønne veninder på middag, så det meste af dagen gik med forberedelse og madlavning. Gæsterne bestod af en god blanding af forskellige omgangskredse og det er jo altid lidt af et sats at mixe den slags. Det gik heldigvis over al forventning, så det bliver helt sikkert gentaget.

Hele dagen i dag har jeg solgt ud af garderoben til Trendsales Market og nu er jeg helt og aldeles færdig. Desværre skal jeg bruge det meste af min aften på at arbejde. En af bagsiderne ved livet som selvstændig og en klassisk konsekvens af ikke at have åbnet sin computer i flere dage.

Billederne her er i øvrigt fra i fredags, hvor jeg var hoppet i et ægte lag på lag-outfit. Det er et af de outfit, som jeg havde bygget op inde i hovedet og hvor jeg ikke helt kunne gennemskue, om det ville fungere i virkeligheden. Det synes jeg egentlig at det gør – det eneste minus er, at jeg havde verdens dårligste hårdag. Men altså, man kan jo ikke vinde hver gang 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG 3

NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG 4

NOGET OM WEEKENDEN OG LAG PÅ LAG PÅ LAG 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments