10 TING JEG GERNE VIL GØRE MERE

10 TING JEG GERNE VIL GØRE MERE 1Et lille glimt fra tidligere i dag, iført mine denim-shorts, som er det ældste man finder i min garderobe

• Smile til dem jeg går forbi på gaden. Som nogen af jer måske husker, så var det punkt også på min liste over mine mål for 2020. Det betyder selvfølgelig også, at jeg er i fuld gang. Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at jeg går og smiler til alt hvad der kan trække vejret. Men når jeg løber rundt i byens gader i de tidlige morgentimer, så får, de få jeg møder, et smil og et “go’morgen” med på vejen og når personen i kiosken eller bag kassen er sur og ikke gider at kigge mig i øjnene, så får de alligevel et “hej” og et “god dag”. Det gør en kæmpe forskel for mig og giver virkelig god energi og det spreder sig også til andre.

• Invitere på middag, hvor jeg blander forskellige omgangskredse. Uden grund og bare for hyggens skyld.

• Træne i fitness. Engang var jeg afsted tre gange om ugen og oftest på hold. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har været forbi, så nu er jeg der, hvor jeg enten skal gøre alvor ud af det eller opsige mit medlemskab.

• Støvsuge bag og under min seng. Er der andre end mig, der også altid tænker “jeg gør det næste gang”?

• Sige til folk, at jeg synes de er smukke, når jeg synes, at de er smukke. Eller sige til dem der har en fantastisk udstråling og personlighed, at de har en fantastisk udstråling og personlighed.

• Snakke på mine stories på Instagram. Det giver en meget bedre kontakt med jer og det er noget nemmere at udtrykke sig. Det kræver selvfølgelig at man har noget interessant på hjertet (synes jeg i hvert fald) men det har jeg trods alt også i ny og næ (hvis jeg selv skal sige det).

• Jeg vil gerne være mere hjemme. Det er selvfølgelig en smule paradoksalt at skrive mens jeg er i Thailand og kun lige nåede at være hjemme et par dage fra min sidste rejse. Måske er det derfor?

• Præsentere mig selv med stolthed, når jeg møder folk for første gang. Jeg får altid startet med noget ala “jeg er blogger, men jeg går altså også op i alt muligt andet end tøj og sminke”. Det er jo virkelig fjollet. Både fordi jeg faktisk ER stolt af at lave det jeg laver og fordi det aldrig er en god idé at gå i forsvar, før man har fået en reaktion. Hvis I vidste hvor mange gange, jeg har fået at vide, at jeg liiiiiige skal arbejde lidt på den del!

• Prioritere Windflower og bruge mere tid på det. At jonglere med flere forskellige små businesses (jeg har har jo også mit job hos Sliders, som skal passes og som jeg virkelig elsker) kan være en lille udfordring til tider og det ender desværre ofte med, at det er udviklingen af Windflower, der bliver nedprioriteret.

• Eksperimentere i køkkenet og dele flere opskrifter herinde. Det hænger heldigvis godt sammen med, at 2020 skal være året, hvor den står på mere madlavning og mindre take away.

Kom endelig med tilføjelser til listen 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments