2020: MINE DRØMME, HÅB OG MÅL

GLÆDELIG NYTÅR ALLE ZUSAMMEN 🖤

Jeg håber at I er kommet godt over på den anden side. Hvad enten den stod på stor fest med dans, fine kjoler og drinks i lange baner eller om det hele foregik stille og roligt. Måske nogle af jer, slet ikke fejrede det? Her I Beirut, gik det bestemt ikke stille for sig og det er også derfor, at jeg aldrig fik tjekket ind i går. Egentlig ikke fordi jeg lå på langs hele dagen, men fordi det meste af tiden gik med at grine af og snakke om alle de sjove ting, der skete på årets sidste aften. Det var uden tvivl en af de sjoveste nytårsaftener, jeg har haft til dato.

Men nok om det, for jeg har jo lovet at holde fast i traditionen om at starte året herinde med at dele listen med mine drømme, håb og mål for det kommende år. Og så vender jeg selvfølgelig tilbage til den, når vi når udgangen og evaluerer de forskellige punkter.

min liste for 2019 var mine ambitioner alt andet end små og jeg nåede bestemt ikke ikke i mål med dem alle. I år går jeg heller ikke ned på ambitioner og jeg vil også lyve hvad jeg sagde, at jeg ikke havde store forventninger til den kommende tid. Nogle punkter bliver også nemmere at gå til end andre, men der er ingen tvivl om, at jeg har noget at arbejde med.

Hvis I har lyst til at dele nogle af jeres drømme og mål, vil jeg meget gerne høre fra jer og lade mig inspirere 🖤

2020: MINE DRØMME, HÅB OG MÅL 1Det sidste 2019-billede på min kamerarulle. En vintermorgen i Beirut


• Vi starter lige i de små og mere overskuelige. Ganske enkelt, så vil jeg gerne blive bedre til at lave mad derhjemme. Det sker alt for sjældent og i løbet af 2019 er det altså stukket helt af med Taske Away og Wolt. Især sidstnævnte, som bare er så nemt og lækkert. Men jeg savner madlavningen og tiden i køkkenet. Den skal jeg helt sikkert have tilbage i det kommende år. 

• Jeg vil smile mere til fremmede på gaden. Det smitter jo noget så voldsom. 

• Jeg vil gerne udvikle endnu mere på Windflower og tage en masse nye skidt. Som jeg også fortalte tidligere på ugen, er det ikke ideer der mangler. Nok nærmere tid og ressourser. Men jeg elsker at arbejde med det og jeg elsker at prøve nye ting af og hvis jeg siger, at jeg drømmer om at det en dag kunne være min primære indtægtskilde, har jeg så sagt for meget?

• Jeg vil gerne blive bedre til at have en værtindegave med, når folk inviterer og gør sig umage. 

• Jeg vil gerne tænke lidt mere på min sundhed og gøre lidt mere for at passe på min krop. Et vægttab er jo lidt af en klassiker, når det kommer til nytårsforsættere, men for mig er det måske det modsatte. Jeg har det godt i min krop lige nu og føler mig flyvende. Jeg løber meget og træner meget. Det er længe siden, at jeg sidst har følt nogen form for belastning på min krop, men jeg ved jo også godt, at det nok ikke varer evigt og den skal jo meget gerne holde længe endnu. 

• Jeg vil gerne gå mere i farver og eksperimentere mere i mine outfits. Jeg ved ikke om det er alderen der gør det, men jeg synes måske, at jeg er gået hen og blevet en anelse for magelig på den front og det er lidt for ofte, at jeg prioriterer det praktiske og behagelige, frem for det smarte og eksperimenterende. Jo, det må være alderen. 

• Jeg vil gerne fortsætte med den personlige udvikling, jeg har været igennem her i den sidste del af 2019 som har medvirket til, at jeg lige nu er et af de bedste steder, jeg nogensinde har været, sådan rent mentalt. Tænk hvad det kan blive til, hvis det fortætter i samme retning 😉 Jeg er sikker på, at jeg kan takke min Coach, Zuzan for, at jeg er nået dertil hvor jeg er. Hun har givet mig værktøjer at arbejde med, som har været guld værd. Kort sagt har hun hjulpet mig med at knække koden til hvordan den bedste version af mig selv, er den version, jeg er det meste af tiden. 

• Jeg vil gerne blive bedre til at sætte punktum og gøre ting færdig. Løse tråde hist og her, er story of my life og jeg ender evigt og altid med at kaste mig over for mange ting og ikke følge dem til døren. Det skal stoppe. 

• Jeg vil gerne læse flere bøger. I 2019 blev det kun til 2 stk og det var begge noget, der foregik i sommerferien. 

• En genganger fra de sidste 4 år. Jeg.vil.så.gerne gå til flere koncerter. En eller anden dag, må da da lykkes. 

• Jeg vil gerne ud på et eventyr. Måske rejse alene, bagpacke, udfordre mig selv og skabe nye minder og historie. Lysten kommer ca. til mig hvert andet år og eftersom 2019 ikke bød på noget af den slags, er det jo meget passende, at det er ved at være tid. 

Kom endelig med jeres 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments