WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Monki 4. Comme Deux 5. Monki 6. ARKET 7. Birgitte Herskind 8. Flattered 9. ARKET 10. Loewe 11. New Balance 12. Rituals 13. Just Female 14. Monki 15. Loewe 16. Monki 17. Pico 18. Monki 19. Kanel 

Glædelig mandag, venner 🖤

Ja, det er blevet mandag og det er der jo egentlig ikke så meget at gøre ved. En ny uge står for døren og det betyder selvfølgelig også, at I skal have en god klassisk omgang webshop-favoritter. I dag er det blevet til hele 19 fine ting og sager. Med andre ord, alt det pæneste jeg faldt over, da jeg tog mig en lille visuel shoppetur i går aftes.

Som jeg efterhånden har nævnt et par gange, så er der virkelig mange gode ting derude, lige nu. Foråret står for døren og det kan man i aller højeste grad se på alle de fine lyse farver og lette materialer. Alt i mig skriger på fornyelse og jeg kunne forestille mig, at flere af jer, har det på præcis samme måde.

Jeg har mange favoritter i dag og alt det I ser herover, måtte egentlig gerne lande hjemme i mit IKEA-skab. Jeg har især set mig varm på de brune læder-flats fra Flattered (nummer 8). De er selvfølgelig ikke super anvendelige lige nu, men så snart foråret rigtig kommer, så kunne altså blive en god kandidat til de helt perfekte hverdagssko.

Jeg har også lige flettet et par beauty-favoritter med. Især masken fra Comme Deux (nummer 4) aka Disco-skin, fortjener at få et par ord med på vejen. Hvis I spørger mig, så er det en af de bedste masker der findes derude og den efterlader huden helt ny og frisk. Den gør lidt det samme for huden, som en mintpastel gør for tungen. Selvom den, som sådan, ikke er en nyhed, så skulle den alligvel med i dag, fordi den passer perfekt ind i det forårsfriske tema.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments