WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Chloè 3. Ace & Tate 4. COS 5. Monki 6. Adidas 7. Marni 8. Flattered 9. Maanesten 10. MbyM 11. H&M 12. Stine Goya 13. Ganni 14. Stine Goya 15. Stine Goya 16. & Other Stories 17. Stine Goya 18. ARKET

Glædelig mandag, venner 🖤

Sådan en helt ægte grå, blæsende og regnfuld mandag. Min dag startede også rigtig mandags-agtigt, da jeg vågnede op til en email om, at mine flybilletter til min næste rejse, var blevet annulleret. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvorfor, men det var uden tvivl noget, der kunne få mig hurtigt op ad sengen. Chancerne for at de stadig var tilgængelige til samme pris, var jo mikroskopiske. Heldigvis må jeg have lidt held med mig alligvel, for det var der stadig og nu skulle de vist være i hus. Håber jeg.

Jeg håber at jeres dag er kommet lidt bedre fra start og at I har en skøn uge foran jer 🙂 Min bliver sådan en helt almindelig en af slagsen, med et par middagsaftaler, et par møder og et par ting på to-do-listen, der skal klares. I skrivende stund, er jeg på vej hjem til København, efter en skøn og lang weekend på Fyn. Selvom jeg godt kunne være blevet et par dage mere, så glæder jeg mig lidt til at komme hjem. Bl.a fordi Post Nord lige har sendt en besked om, at de har været forbi med den her blazer fra & Other Stories.

Og speaking of pæne ting, så er det selvfølgelig også i dag, at I skal have en god klassisk omgang webshop favoritter. 18 af de fineste ting og sager, jeg faldt over, da jeg var på en lille virtuel shoppetur i går. Endnu engang, har jeg forsøgt at samle et udvalg af styles, der både tilfører lidt forårsfarver, men som stadig passer ind i de lidt mere vinterlige temperaturer.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments