WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Marni 3. H&M 4. ARKET 5. Jukserei 6. MbyM 7. Jukserei 8. Flattered 9. & Other Stories 10. Kanel 11. ARKET 12. Ace & Tate 13. Bottega Veneta 14. Gun Britt 15. Monki 16. Gina Tricot 17. Thank you for rosè 18. ARKET 19. MbyM 

Glædelig mandag, kære jer 🖤

Og velkommen til ugens første indlæg, som naturligvis består af en god klassisk omgang webshop-favoritter. 19 fine ting og sager, som jeg har samlet på en lille virtuel shoppetur. Selvom kalenderen kun siger halvvejs gennem vinteren, så vælter det altså ind med pæne forårssager derude og selvom jeg, som udgangspunkt, er foretaler at man holder sig til den sæson, som vi nu engang befinder os i, så kan jeg altså ikke løbe fra, at det gør mig en smule glad med alle de fine lyse farver.

Jeg har mange personlige favoritter i dagens udvalg og mange ting, som jeg godt kunne bruge hjemme i min garderobe. Vi kan jo starte med at snakke om den smukke skjorte fra ARKET (nummer 4). Jeg tror aldrig at jeg bliver træt af de store kraver og elsker det feminine look de giver. De sorte slip-ins fra Flattered (nummer 8) har jeg også et særligt godt øje til. Selvom de ikke er aktulle lige nu, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det vil blive verdens bedste hverdagssko, når dagene bliver varmere og længere. Sidst men ikke mindst, så har jeg også lige valgt at tage den genial bog om rosè med. Ikke kun fordi jeg kender de to skønne forfattere, men også fordi den afspejler den sæson vi går i møde og rent faktisk burde høre hjemme i ethvert kvindehjem 😉

Jeg håber at I har en god mandag foran jer? Min bliver sådan en helt almindelig en af slagsen og efter de sidste mange uger på farten, er der rigeligt at tage fat på. Først skal jeg dog have en session med min coach, Zuzan og hvis alt går som det plejer, så er det noget nær den perfekte start man kan få på ugen.

Rigtig god dag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments