UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. H&M 2. Monki 3. & Other Stories 4. H&M 5. & Other Stories 6. Gina Tricot 7. Gina Tricot 8. Monki 9. Weekday

Glædelig lørdag og velkommen til ugens bedste budgetfund 🖤9 fine ting og sager fra det store internet, som selvfølgelig alle koster under 500 kr. Det var en ren fornøjelse at lave den i denne omgang, for jeg skal love for, at det vælter ind med pæne sager derude.

Rent mode-mæssigt er vi jo så småt ved at træde ind i en ny sæson (at foråret stadig er langt væk i det virkelige liv, er en anden snak) og jeg ved ikke med jer, men jeg er mere end klar på lysere farver og lette materialer. Det har jeg efterhånden været længe og derefter varmer det naturligvis mit hjerte, når udvalget skriger med forår.

Faktisk faldt jeg over så mange pæne ting, under min research til indlægget, at jeg måtte begrænse mig lidt. Jeg vil f.eks gerne have haft de her fine øreringe fra Monki med. Jeg kan heller ikke udelukke, at jeg ender med at klikke dem hjem og hvis det sker, så skal den fine strik med skyerne (nummer 2) uden tvivl også med. Den løber i øvrigt også med prisen for dagens favorit.

Kan I have en smuk lørdag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments