UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. Weekday 2. Monki 3. Weekday 4. Monki 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. Monki 8. & Other Stories 9. ASOS

Glædelig lørdag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på weekenden og hvis ikke, så skal jeg gøre mit bedste for at forsøde den med en god klassisk omgang budgetfund. For dem skal I naturligvis ikke snydes for, selvom jeg sidder under palmerne i østens varme.

Konceptet kender I; jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit webshops, hvor jeg har samlet de fineste ting jeg fald over. Alle til under 500 kr. selvfølgelig. Jeg ved ikke med jer, men jeg er kommet dertil, hvor jeg er mere end klar til at gemme alt det kedelige og farveløse vintertøj væk og skifte det ud med lyse nuancer og pasteller. Det kan selvfølgelig været lidt svært at gøre alvor ud af, når foråret stadig er et pænt stykke ude i fremtiden.

Heldigvis findes der ting, som både er pæne, lyse og varme. Eller som i hvert fald ikke kræver bare ben, fødder og skuldre. Det er netop dem, der har været mit udgangspunkt i dagens collage. Min personlige favorit, er de lyse jeans fra Monki (nummer 2). I min verden vil de blive sådan et par, som jeg vil tage på igen og igen. I ved, dem der passer til det hele og fungerer på alle årstider. Den helt simple bluse fra & Other Stories (nummer 6) er virkelig også fin. En anelse kedelig, ja, men bestemt også sådan et køb, som man ikke vil komme til at fortryde.

Kan I have en skøn dag og weekend derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments